• Over Anita

Over Anita

Ik ben Anita Mulder, verpleegkundige en tuinder. In de huisartsenpraktijk, tijdens de zorg voor allerlei chronische ziekten, heb ik geleerd dat kwalitatief goede voeding belangrijk is voor het lichaam. Zonder chemische toevoegingen, zonder kunstmest en met weinig gebruik van fossiele brandstoffen, met behulp van bijen, kippen, paarden en compost uit plantaardig afvalmateriaal dragen wij zorg voor al het leven in de grond, het water en de lucht.

Bezig zijn in de tuin geeft mij heel veel voldoening, mijn eigen voedsel telen, met allerlei dieren om me heen; een hommel en een bij die de druk aan het werk zijn om alle bloesem te bestuiven, wormen die plantenresten opruimen en ruimte voor water maken in de grond, de hond die speelt met een gevonden aardappel, de paarden die naar me hinniken, heerlijk.

Anita

Nieuws

  • School project Weststellingwerf

    In 2020 doen wij mee met de gemeente aan het project om scholen te ondersteun...

    Lees meer
  • Helpen op de tuin

    Wie ziet graag een beginnend biologische tuin groeien, zodat de mooiste groentes in de buurt te krijgen zijn.

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.